Mi smo tvrtka koja se bavi adaptacijom specijaliziranih (poslovnih) prostora i izgradnjom kuća. Naša glavna specijalizacija su zidarsko-betonski radovi. Naša tvrtka je osnovana sa ciljem da pruži vrhunsku uslugu klijentima koji žele adaptirati svoje poslovne prostore ili izgraditi novu kuću. Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u adaptaciji specijaliziranih prostora i izgradnji kuća, što nam omogućava da pružimo kvalitetne i profesionalne usluge. Svi naši djelatnici su educirani i kontinuirano se usavršavaju, što nam omogućava da se prilagodimo svakom projektu. Imamo provjerene dobavljače materijala i opreme, što znači da naši klijenti mogu biti sigurni da će dobiti kvalitetne materijale po povoljnim cijenama. .

Naša tvrtka se trudi da se prilagodi potrebama svakog klijenta i da pruži personaliziranu uslugu. Mi se pridržavamo svih propisa i standarda u građevinarstvu, što znači da naši klijenti mogu biti sigurni da će njihov poslovni prostor ili kuća biti adaptirani u skladu sa svim propisima. Mi  se bavimo adaptacijom specijaliziranih (poslovnih) prostora i izgradnjom kuća, sa fokusom na zidarsko-betonske radove. Imamo dugogodišnje iskustvo, educirane djelatnike i provjerene dobavljače, te smo spremni pružiti vam profesionalne i kvalitetne usluge. Naš tim je stručan i sposoban da se prilagodi svakom projektu, te da pruži personaliziranu uslugu prilagođenu vašim potrebama i željama.

01

Betonski radovi

Betonski i armirano-betonski radovi obuhvaćaju poslove izgradnje pojedinih dijelova stambenog ili poslovnog prostora kao što su katovi, stepenice i slične konstrukcije od betona ili armiranog betona.

Vidi više


02

Zidarski radovi

Zidarski radovi su različiti poslovi vezani uz izgradnju i obnovu zidova i zidnih površina. Mogu se odnositi na novogradnju ili radove na postojećim objektima, uključujući renoviranje i nadogradnju. Glavni zidarski radovi uključuju zidanje zidova, armiranje zidova, betoniranje, špahtlanje i glađenje zidova, postavljanje pločica, postavljanje obloga, izradu pregradnih zidova, sanaciju zidova, postavljanje ograda, te izradu kamina i dimnjaka.

Vidi više


03

Fasaderski radovi

Fasaderski radovi su poslovi koji se odnose na oblaganje vanjskih zidova zgrade različitim materijalima, poput žbuke, pločica, kamena, stakla ili drva. Fasaderski radovi su važni kako bi se zaštitila zgrada od utjecaja vremenskih uvjeta, a istovremeno joj se pruža estetski dojam.

Vidi više

Trebate ponudu ili imate dodatnih pitanja u vezi ove teme?

Pošaljite nam poruku, odgovoriti ćemo u što kraćem vremenu!