Bilo da se radi o uredskom prostoru, restoranu, trgovini ili bilo kojem drugom poslovnom prostoru, iza našeg stručnog tima stoji dugogodišnje iskustvo u adaptaciji različitih vrsta specijaliziranih prostora.

 

Što uključuju adaptacije specijaliziranih (poslovnih) prostora?

Usluge adaptacije i izgradnje specijaliziranih (poslovnih) prostora koje nudi MONTAŽA-GRADNJA uključuju sva znanja i vještine potrebne radi postizanja prilagodbe različitim namjenama poslovnih prostora. To konkretno znači preuređenje poslovnih prostora u svrhu poboljšanja funkcionalnosti, estetike i sigurnosti u skladu sa zakonskim propisima.

Adaptacija specijaliziranih (poslovnih) prostora obično podrazumijeva izmjenu zidova, podova i stropova, instalaciju posebne opreme i/ili tehnologije i prilagođavanje unutarnjeg i vanjskog dizajna.

Koje su prednosti adaptacije specijaliziranih (poslovnih) prostora za vas? 

Adaptacija specijaliziranih poslovnih prostora posebno je praktična i važna za tvrtke koje žele poboljšati svoju produktivnost i profitabilnost, jer odmah omogućuje stvaranje prostora koji je funkcionalniji i ugodniji za rad.

Osim toga, adaptacija specijaliziranih poslovnih prostora često je nužna zbog zakonskih propisa koji zahtijevaju prilagodbu prostora za određene djelatnosti, a i poboljšava energetsku učinkovitost radi smanjenja troškova nakon adaptacije.

Uz to, adaptacija specijaliziranih poslovnih prostora može biti važna i za izgradnju brenda tvrtke, jer dobro osmišljen i estetski ugodan prostor može privući više klijenata i poboljšati njen imidž.

 

Kako vam mi pomažemo?

Naša tvrtka pruža usluge adaptacije specijaliziranih (poslovnih) prostora, uzimajući u obzir potrebe i želje klijenta te koristeći najnovije tehnologije i materijale.

U sklopu naše ponude nudimo sljedeće usluge:

  • Projektiranje i dizajniranje poslovnog prostora uz korištenje najnovijih programa i tehnologija

  • adaptacija specijaliziranih poslovnih prostora, uključujući restorane, kafiće, trgovine, urede, medicinske i sportske centre te druge objekte.

  • Stručna izrada svih vrsta instalacija - elektroinstalacije, vodoinstalacije, klimatizacije i grijanja te druge vrste instalacija po potrebi.

  • Montaža svih vrsta podnih obloga i završnih radova.

  • Prilagođavanje prostora osobama s invaliditetom.

  • Savjetovanje u vezi s potrebnim dokumentima oko adaptacije

 

Kada je u pitanju adaptacija specijaliziranih (poslovnih) prostora, radimo po vašim potrebama i zahtjevima. Naši stručnjaci mogu vam pomoći u svakoj fazi projekta, od planiranja i dizajna do izvođenja radova i konačne implementacije. Naš je cilj stvoriti prostor koji će zadovoljiti vaše poslovne potrebe i biti funkcionalan za vaše poslovanje.

01

Betonski radovi

Betonski i armirano-betonski radovi obuhvaćaju poslove izgradnje pojedinih dijelova stambenog ili poslovnog prostora kao što su katovi, stepenice i slične konstrukcije od betona ili armiranog betona.

Vidi više


02

Zidarski radovi

Zidarski radovi su različiti poslovi vezani uz izgradnju i obnovu zidova i zidnih površina. Mogu se odnositi na novogradnju ili radove na postojećim objektima, uključujući renoviranje i nadogradnju. Glavni zidarski radovi uključuju zidanje zidova, armiranje zidova, betoniranje, špahtlanje i glađenje zidova, postavljanje pločica, postavljanje obloga, izradu pregradnih zidova, sanaciju zidova, postavljanje ograda, te izradu kamina i dimnjaka.

Vidi više


03

Fasaderski radovi

Fasaderski radovi su poslovi koji se odnose na oblaganje vanjskih zidova zgrade različitim materijalima, poput žbuke, pločica, kamena, stakla ili drva. Fasaderski radovi su važni kako bi se zaštitila zgrada od utjecaja vremenskih uvjeta, a istovremeno joj se pruža estetski dojam.

Vidi više

Trebate ponudu ili imate dodatnih pitanja u vezi ove teme?

Pošaljite nam poruku, odgovoriti ćemo u što kraćem vremenu!