GRADNJA-MONTAŽA d.o.o. čini tim stručnjaka za sve vrste građevinskih radova. Pružamo širok raspon usluga koje obuhvaćaju adaptaciju, izgradnju i savjetovanje za vaše potrebe. Naša tvrtka nudi širok spektar usluga vezanih za građevinske radove, a među njima su:

Savjetovanje oko adaptacije i potrebnih dokumenata

Nudimo savjetovanje oko adaptacije i potrebnih dokumenata kako biste bili što informiraniji o procesu i mogućnostima adaptacije vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Naši stručnjaci će vam pružiti korisne savjete o planiranju i realizaciji vašeg projekta - informacije o troškovima, mterijalima, dokumentima za legalizaciju adaptacija, građevinskim dozvolama i ostalih dokumenata potrebnih za realizaciju adaptacije.

Suradnja s arhitektima i dizajnerima interijera

Surađujemo s arhitektima i dizajnerima interijera kako bismo osigurali da vaš prostor bude potpuno prilagođen vašim željama i potrebama. Naša usluga suradnje osigurava da vaš projekt bude realiziran u skladu sa svim vašim specifičnim zahtjevima i prema najvišim standardima.

Adaptacija po sistemu ključ u ruke

MONTAŽA-GRADNJA d.o.o. nudi kompletnu adaptaciju prostora po sistemu ključ u ruke, što znači da se brinemo za sve aspekte vaše adaptacije, od početne ideje do konačne realizacije. Naš tim stručnjaka pobrinut će se za svaki detalj, od projektiranja i planiranja do nabave materijala i izvođenja radova.

Adaptacije stambenih prostora

Ako tražite visokokvalitetnu uslugu adaptacije svog stambenog prostora, došli ste na prav mjesto. Mi ćemo vam pomoći da pretvorite vaš dom u mjesto koje vam savršeno odgovara. Naš stručni tim pobrinut će se za planiranje, projektiranje i izvođenje radova kako bi vaš dom bio funkcionalan i estetski privlačan.

Adaptacije specijaliziranih (poslovnih) prostora

Naše dugogodišnje iskustvo u adaptaciji specijaliziranih (poslovnih) prostora pretvorit će svaki objekt poput restorana, ureda, trgovina i ostalog u novi, svježi i privlačan objekt za poslovanje. Naši će ih stručnjaci prilagoditi u skladu s vašim specifičnim zahtjevima i potrebama, uz pažljivo planiranje i izvođenje radova.

Izgradnja kuća (zidarsko-betonski radovi)

Izgradnja kuće iz temelja nije lak zadatak. Međutim, uz naše vrhunske stručnjake, ovaj poduhvat ne treba vam predstavljati glavobolju. Mi ostvarujemo vaše snove o vlastitoj kući, pružajući vam uslugu po najvišim standardima kvalitete.