Naš cilj je pružiti vrhunsku uslugu svakom klijentu, prilagoditi se njegovim potrebama i željama te izgraditi kvalitetne i trajne objekte.

Premda samo ime GRADNJA-MONTAŽA d.o.o. sugerira čime se bavimo, naša tvrtka može vam pružiti sve od A do Ž što se tiče gradnje i montaže - od početne konzultacije do konačne isporuke.

Što sve možemo učiniti za vas?

U tvrtki GRADNJA-MONTAŽA d.o.o. omogućujemo vam najširi spektar usluga - od instalacijskih radova poput vodoinstalacija i elektroinstalacija do ugradnje sustava za grijanje i klima uređaja, a nudimo i usluge zidarskih radova, podnih obloga i usluge ugradnje kompletnog namještaja.

Tim GRADNJE - MONTAŽE d.o.o. ima bogato iskustvo u adaptacijama stambenih i poslovnih prostora svih vrsta i veličina, od malih apartmana do velikih uredskih prostora. Naša stručnost obuhvaća sve aspekte projekta, uključujući projektiranje, planiranje, nabavu materijala i izvođenje radova. Također surađujemo s arhitektima i dizajnerima interijera kako bismo osigurali da vaš prostor bude funkcionalan i estetski primamljiv.

Što konkretno možete očekivati od tvrtke GRADNJA - MONTAŽA d.o.o.?

  • Profesionalan pristup poslu i kvalitetnu uslugu
  • Personalizirano savjetovanje za vaše specifične potrebe
  • Brzu i pouzdanu montažu i instalaciju
  • Vrhunske materijale i alate
  • Konzultacije s vrhunskim arhitektima i dizajnerima interijera

GRADNJA-MONTAŽA d.o.o. je član BNI grupe, najveće svjetske organizacije za poslovno i poduzetničko umrežavanje. Članstvo u ovoj grupi pokazuje nam koliko su kontakt i suradnja sa stručnjacima ključni u tome da vama omogućimo najbolju uslugu i osiguramo vaše potpuno zadovoljstvo.

 Naš primaran cilj je pronaći najbolje rješenje za svakog klijenta i prilagoditi se njegovim potrebama i željama. Surađujemo s provjerenim dobavljačima materijala i opreme, što nam omogućava da pružimo kvalitetne materijale po povoljnim cijenama.